Ekm

4 Ekim Perşembe günü saat 11:00 da Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda Okul-Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulunu oluşturmak ve Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılındaki çalışmaları için velilerimizle bir araya geldik.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Okul Müdürümüz Dursun ADAR´ın açış konuşmasını gerçekleştirdi. Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulumuz oluşturulduktan sonra velilerle istişarenin ardından toplantıya son verildi.Katılımcılara teşekkür ederiz.

Haz

VİZYON BELGESİ KALİTE TAKİP SİSTEMİ İÇİNDE YAPILAN FAALİYETLER HAKKINDA ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILDI.

Haz

Haziran ayı içerisinde öğrencilerimizle mesleki tecrübelerini paylaşmak ve meslekleri hakkında bilgi vermek amacıyla okulumuza İnşaat Mühendisi ve Alaplı MYO Öğretim Üyesi Ahmet EREN ve Psikolog Savaş KURT öğrencilerimizle buluştular.

Haz

2016-2017 eğitim öğretim yılı  Haziran ayında öğretmenlerimiz genel müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu program çerçevesinde mesleki çalışmalarını yapmışlardır. Ayrıca yıl içerisinde mesleki yarışmalarda öğrencilerimizi yetiştiren ve eğitimde yenilikçilik ödülleri kapsamında saha ziyaretine kalma başarısını gösteren öğretmenlerimize başarı belgesi verilmesi için kaymakamlığımıza okulumuz müdürlüğünce teklif götürülmüştür.Mesleki çalışmaları biten ve tatile ayrılan öğretmenlerimize sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz.

Haz

Ramazan ayı boyunca öğrencilerimiz ilçe camilerimizde teravih namazı kıldırdılar ve Kur´an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirdiler.

Haz

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Selim DEMİRCİ özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için hazırlanan destek sınıfımızda aldığı eğitimle Braille alfabesiyle Kur´an-ı Kerim okumasını öğrendi.Karnesini Sayın Kaymakamımız Saim ESKİOĞLU´ndan alan öğrencimizi tebrik ediyor kaymakamımıza çok teşekkür ederiz.

Haz

9/6/2017 tarihinde okulumuz bahçesinde karne törenimizi gerçekleştirdik.Okul Müdürümüz Dursun ADAR´ın yaptığı açış konuşmasıyla başlayan törende okul müdürümüz 2016-2017 yılının etkinlikler ve yarışmalar sonucu alınan neticelerle gayet verimli bir yıl geçirdiğimizi söyledi.Kur´an-ı Kerim Tilavetinden sonra yarışamalarda dereceye giren öğrencilerimize plaketleri ve 2016-2017 yılının ikinci döneminde başarı gösterip takdir belgesi almaya hak kazanan  öğrencilere belgeleri verildi.Program İstiklal Marşı´nın okunmasından sonra sona erdi.

Haz

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,İlçe Müftümüz,Alimder Üyeleri,İhl Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri,okulumuz personeli ve öğrencilerimizin katıldığı iftar yemeği düzenledik.Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

26 /05/2017 Cuma Günü Merkez Ortaokulu Konferans salonunda düzenlenen programda öğrencilerimiz Mehmet Akif ERSOY,Sezai KARAKOÇ ,Necip Fazıl KISAKÜREK gibi Türk Şiirine önemli eserler vermiş vatan şairlerinin eserlerini yorumladılar.Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz.

May

2016/2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenimizi 23/05/2017 salı günü gerçekleştirdik.  Tören saat 17:30’da Merkez Camii önünden kapalı spor salonuna kadar Mezunlar Derneği  üyelerimiz öğrenciler, öğretmenlerle birlikte Düzce Belediyesi mehteran takımı eşliğinde yapılan ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği  yürüyüşle başladı.

May

Kasımlı Bilgisayar ve Teknoloji Öğretmeni Mustafa Karagöz okulumuz öğretmenlerine yönelik Eğitim Bilişim Ağı (EBA)  kullanım semineri düzenlemiştir.Seminerde değişen ve gelişen EBA platformunun yeni özellikleri de anlatılarak öğretmenlerimiz bilgilendirildi.Mustafa Karagöz´e çok teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz okulumuz yanında bulunan Ulu Camii şadırvan ve çevresinde gönüllülük esasına dayalı olarak temizlik işlerine yardım ediyorlar.Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri ilçe camilerinde imamlık ve vaizlik görevleri alarak  mesleğe kendilerini hazırlamaktadırlar.Bu konuda bizden yardımlarını esirgemeyen İlçe Müftülük teşkilatına teşekkür ederiz.