Şbt

Afrin´de zeytin dalı harekatında mücadele veren askerlerimize manevi destek olmak, kalben ve zihnen  onlarla beraber olduğumuzu anlatmak  amacıyla ve yine Afrin´de şehit düşen askerlerimiz için öğrencilerimiz hafta boyunca fetih sureleri okudu.  Cuma günü İstiklal Marşı töreninden önce ilçe vaizimiz Serkan DEMİRTAŞ eşliğinde dua edildi.

Ayrıca Edebiyat Öğretmenimiz Engin GÜNEŞ´in tedarik ettiği zeytin fidanları öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla hatıra olarak okul bahçemize dikildi. Okul müdürümüz Dursun ADAR fidan dikimi sonrasında öğrencilerimize harekatın ülkemiz için önemini anlatan bir konuşma yaptı. Afrin´de ülkemiz için mücadele eden mehmetçiğimize başarılar diliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.

Şbt

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuzda 9. Sınıflar arası münazara düzenledik. Çetin bir mücadeleyle geçen münazarada 9C sınıfı galip geldi. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

MEB ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan bir protokolle yürütülen Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında konferans düzenledik. Sağlıklı Beslenme konulu konferansımızı  ilçemiz aile hekimlerinden aynı zamanda kurumumuzun iş sağlığı ve iş güvenliği hekimi Sayın Durmuş AY verdi. Kendisine teşekkür ediyoruze

Ock

OKULUMUZ SINIFLARINA GEÇMİŞİMİZDE İZ BIRAKAN TARİHİ ŞAHSİYETLERİN İSİMLERİ VERİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİN MANEVİ DÜNYALARINI IŞIKLANDIRACAK  ONLARA HAYATTA REHBERLK YAPABİLECEK LİDER ŞAHSİYETLER İLE DAHA ÇOK KARŞILAŞMALARI VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DÜNYASINDA DAHA ÇOK YER ALMALARI AMAÇLANMIŞTIR.

Ock

2017-2018 Eğitim - Öğretim yılının ilk döneminin bitmesi vesilesiyle 19 Ocak Cuma günü okulumuz önünde karne törenimizi gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Dursun ADAR ´ın ilk dönem değerlendirmesinin ardından ilk dönem takdir alan öğrenciler çağıralarak tebrik edildi. Ayrıca ilk dönemde çeşitli yarışmalarda ve spor etkinliklerinde okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilere hediyeleri verildi.

Ock

TAMAMLADIK İLÇEMİZ ÇAĞLAYAN CAMİSİNDE İMAMLIK YAPAN VE OKULUMUZDA DERS VEREN MEHMET AKSAKAL HOCAMIZ OKULUMUZ MESLEK ÖĞRETMENLERİNE 10 ŞUBAT 2018´DE TASHİS-İ HURUF DERSLERİ VERMEYE BAŞLAYACAK

Ock

Öğrencilerimizi İsraf yapmamaları konusunda bilnçlendirmek, tasarruf ve kanaat bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacı ile okul panosuna ve duvarlara afişler asıldı.

Ock

OKUL MÜDÜRÜMÜZ BAŞKANLIĞINDA 201-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA YAPILAN FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Ock

Okulumuz öğrencileri ilçemiz camilerinde imamlık ve müezzinlik yaparak mesleğe ve hayata hazırlanıyorlar. Bu amaçla öğrencilerimiz Ocak ayında da ilçemizin farklı camilerinde Hutbeye çıkarak Cuma namazlarında görev aldılar. Bunun dışında diğer vakit namazlarında imamlık ve müezzinlik yaparak okulda aldıkları eğitimi uygulama imkanı buldular.

Ock

Okulumuz öğretmen ve idarecileri Ocak ayında da veli ziyaretlerine devam etmişlerdir. Veli ziyaretlerinde öğrencilerimizin başarılarını etkileyecek şartlar değerlendirilmiş; öğrencilemizi daha yakından tanıma fırsatı bulunmuştur.

Ock

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümünde Öğretim Görevlisi olan ve birçok sivil toplum kuruluşunun faaliyetlerine destek vererek toplumda öncü bir şahsiyet olan hocamız hayat tecrübesini ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Ock

03/01/2018 tarihinde Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenen yarışmalarda  öğrencimiz Elif GÜVEN, Genç Nida Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma kategorisinde 2. olarak bizi gururlandırdı.Öğrencimizi tebrik eder,  emeği geçen hocamız Zeynep KİRAZ YILDIZ´a teşekkür ederiz.

Ock

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık dalında il birincisi, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında il üçüncüsü oldu.

Üç yıldan beri hafızlık dalında il birinciliğini Alaplı’ya kazandıran, geçen sene de Batı Karadeniz’de yer alan 11 il arasından Zonguldak’ı temsil ederek  bölge ikincisi olan Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Murat ÖZTÜRK bu yıl da geleneği bozmadı ve Hafızlık dalında il birincisi oldu. Yarışmada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emre ERDOĞAN il üçüncüsü oldu.  Hafız Murat ÖZTÜRK Mart ayında Ankara’da yapılacak bölge yarışmasında Zonguldak’ı temsil edecek.

28/12/2017 tarihinde Zonguldak Şehit Prof Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam hatip Lisesi salonunda yapılan yarışmalara il merkezi ve ilçelerinde bulunan 10 İmam Hatip Lisesi katıldı. Yarışmalar Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması, Genç Sada Kur’an-ı Kerimi’i Güzel Okuma Yarışması ve Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık yarışması olmak üzere üç kategoride düzenlendi. Vali yardımcısı, İl milli eğitim müdürü yardımcıları, şube müdürüleri,  siyasi parti ve  sivil toplum örgütleri başkanları, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler de yerlerini aldığı yarışmaya halkın da yoğun katılım gösterdiği görüldü.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE MEMNUNİYET ANKETİ UYGULANDI.

Okulumuz öğrencileri Aralık ayı boyunca edebiyat derslerinde Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u şiirleriyle andılar.