AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU ÇALIŞMALARI

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONU ÇALIŞMALARI

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için 8 Aralık 2021 Çarşamba günü bir toplantı gerçekleştirdi.


Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Müdür yardımcısı Mesut Saral başkanlığında oluşturulan komisyonda  koordinatör rehber öğretmen Mesut Karakaş ve zümre başkanları görev aldı.

Akademik Takip Komisyonu tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında,  öğrencilerimizin  gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu. Öğrencilere danışman öğretmenler atanması,  öğrenci-öğretmen-veli koordinasyonun sağlanması için iletişim araçlarının etkin kullanılması, öğrencilerimize yönelik düzenli TYT ve AYT denemelerinin uygulanması, deneme sonunda öğrencilerle deneme sınavı değerlendirme toplantılarının yapılması ve deneme sonuçlarının analiz edilmesi, ayrıca deneme sonuçlarının koordinatör rehber öğretmen Mesut Karakaş tarafından kayıt altına alınması kararlaştırıldı.

30.01.2022 356

30-01-202230-01-2022