OKUL PANSİYONUMUZDA SPORTİF FAALİYETLER

Okul pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizin hem bedenen hem de ruhen daha sağlıklı gençler olarak yetişmeleri maksadıyla öğrencilerimizi çeşitli sporlara yönlendirdik. Dönem başından itibaren beden eğitimi öğretmenimiz Salim Güzel tarafından düzenli olarak yapılan sportif faaliyetlerimize pansiyonda kalan öğrencilerimizin hemen hemen tamamı iştirak etti. Sportif faaliyetlerimizin daha eğlenceli geçmesi adına öğrencilerimiz arasında müsabakalar tertip ettik. Bu müsabakalar içerisinde özellikle güreş müsabakaları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Ayrıca güreşçilerimiz, il ve bölge müsabakalarında okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil ettiler. İl müsabakalarında 10 birincilik, 2 ikincilik, 1 de üçüncülük elde ettiler. Bölge müsabakalarında üçüncü olan Muhammet İlker Yapar, Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ederek, okulumuza, ilçemize ve ilimize büyük bir gurur yaşattı. Bizlere bu gururu ve mutluluğu yaşatan tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimizin bu başarılarında büyük pay sahibi olan millî güreşçi beden eğitimi öğretmenimiz Salim Güzel'e çok teşekkür ediyoruz.

30.01.2022 1162

27-12-202127-12-202120-01-202220-01-202220-01-2022