TÜRKİYE'DE 50 OKUL ARASINDAYIZ

İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi'ne Ar-Ge ve Proje Uygulamaları alanında yaptığımız "Afet Bilinci: Hazırsak Güçlüyüz" adlı başvurumuzla Türkiye'de 50 Başarılı Örnek listesine seçilerek önemli bir başarıya imza attık. Başvurumuzda emeği geçen projemizden sorumlu müdür yardımcımız İlhan USTA'ya ve proje danışmanımız Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Hatice DANİŞMAN'a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

21.07.2023 256

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla gerçekleştirilen Başarılı Örnekler Sergisi'ne yapılan 244 başvurunun değerlendirme süreci tamamlandı. İmam hatip ortaokulları ve Anadolu imam hatip liselerinde yapılan başarılı örneklerin değerlendirildiği sergide 50 başarılı örnek belirlendi.

Ar-Ge ve Proje Uygulamaları, Değerler Eğitimi, Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim ile Kültür, Sanat ve Spor tematik alanından belirlenen başarılı örneklerin özet bilgilerinin yer aldığı Sergi Kitabı hazırlanacak. Ödül Töreni ise imam hatiplerin yeniden açılışının yıl dönümü olan 17 Ekim'de yapılacak.

meb_iys_dosyalar/67/02/748841/dosyalar/2023_07/21172944_BASARILI-ORNEKLER-SERGISI.pdf

21-07-2023

Kaynak: https://dogm.meb.gov.tr/www/imamhatipokullaribasariliorneklersergisinde50okulbelirlendi/icerik/1955