MEZUN-ÖĞRENCİ BULUŞMAMIZ

28.12.2023 93

Öğrencilerimizi, üniversite sınavına hazırlık sürecinde moral ve motivasyon arttırmak, hedef koymak, çalışma yöntemlerini öğretmek, önlerine rol model koymak gibi amaçlarla mezun öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Okulumuzdan mezun olmuş Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu öğrencisi Halil Bozkurt okumuş olduğu bölümü tanıttı.  Öğrencilerimizle, YKS hazırlık sürecinde dikkat edecekleri hususları ve çalışma yöntemlerini kendi tecrübeleri doğrultusunda paylaştı. Polis olabilmek için girilen sınavlar ve öğrencilerin  yapması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sınav aşamaları, fiziki ve sözlü sınavlar ve parkurlarda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenleri  kendi tecrübelerini  de paylaşarak anlattı. Kendisine bu kıymetli buluşma için teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

28-12-202328-12-2023