OKU-YORUMlLA KÜTÜPHANEMİZ DAHA AKTİF

Din öğretimi  Genel MüdürlüğüOkul kütüphanemizi öğrencilerimizin ders dışı zamanlarda da okuma ve araştırma faaliyetlerinin yapilabilmesi, rahat bir ortamda kitaplarını okuyabilmesi için düzenledik. Kütüphanemiz nöbetçi öğrencilerin gözetiminde her teneffüs arasında, öğle arasında ve okul çıkışında açık tutulmaktadır. Öğrencilerimiz okul saatleri dışında da kütüphaneye gelerek arada kitap okuyabilmekte, bilgisayarlardan araştırma yapabilmektedirler.

19.06.2023 329

19-06-202319-06-202319-06-2023

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İmam hatip okullarındaki öğrencilerin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla ayda bir kitap okumaları esas alınarak Oku-Yorum Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi Okul Kütüphanemizin daha etkili ve daha uzun süre kullanıma başlamıitır. Proje kapsamında kuruluna 11 takımımızdaki öğrenciler okulumuz kütphanesinde sürekli  fayadalanana bilmektedir.

19-06-2023