ALAPLIDA MATEMATİK ŞENLİĞİ

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ev sahipliğinde Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı işbirliği ile düzenlenen Alaplı Matematik Şenliği gerçekleştirildi.

09.05.2024 47

Alaplı Kaymakamı Sayın Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cevat Çevik katılımıyla açılışı yapılan şenlikte Düzce Üniversitesinden Öğretim görevlisi Doç. Dr. Şahin Danişman, Dr. Öğretim Üyesi Emine Nur Ünveren Bilgiç, Dr. Öğretim Görevlisi Duygu Arabacı, Ar. Gör. Gülşade Savaş ile matematik bölümü öğrencilerinin atölyeleri yer aldı. Matematiğin farklı ve eğlenceli yönlerini toplumla buluşturma, matematiğe karşı ön yargıları kırma, öğrencilere matematiği sevdirme misyonu ile gerçekleşen şenlik ilçemizin farklı eğitim kurumlarındaki öğrencilerin katılımıyla yoğun ilgi gördü. Bilim toplum buluşmasına öncülük eden şenliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen  başta Kaymakamımız ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, Düzce Üniversitesinin kıymetli öğretmen ve öğrencilerine, kurum müdürümüz Ersin Güler'e, değerli idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

09-05-2024