Mrt

6/03/2017 Pazartesi günü ALİMDER´in katkılarıyla değerli hocamız İÜ Öğretim Görevlisi Gurbet ALTAY öğrencilerimize "İletişimin Pin Kodları" adlı seminer verdi.Değerlli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan hocamıza teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma , Kur´an´ın Genç Muhafızları  ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmalarının il finalleri Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde  02/03/2017 tarihinde Ereğli Anadolu Otel´de yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında 01/03/2017 tarihinde  deprem, tahliye ve yangın tatbikatları yapıldı.Alaplı İtfaiye ekiplerinin de katıldığı tatbikatta itfaiye yetkilileri deprem ve yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı bir sunum gerçekleştirdi.Başta Alaplı İtfaiye Teşkilatı Personeli olmak üzere programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

20/01/2017 tarihiyle birlikte yarıyıl tatiline giren öğrencilerimiz bugün karnelerini aldılar.

Ock

17/01/2017-19/01/2017 tarihleri arasında öğrencilerimizin 9.,10. ve 11. sınıf Kur´an-ı Kerim dersi kapsamında hazırladıkları AYET MAKETLERİ ve 10/A sınıfının düzenlediği EBRU sergileri yapıldı.

Ock

11/01/2017-13/01/2017  tarihleri arasında öğrencilerimiz biyoloji dersi performans görevi olarak olarak yaptıkları hücre ve DNA modelleri ile hücre bölünmesini anlatan maketleri sergilediler.

Bu güzel sergiyi gerçekleştiren öğrencilerimize ve biyoloji öğretmenimiz Büşra NİLÜFER´e teşekkür ediyoruz.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri “Tartışa Tartışa ANLATIYORUZ/Tartışa Tartışa ANLIYORUZ” konulu münazara etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Okulumuzda  19-12-2016 VE 22-12-2016 tarihleri arasında pazartesi günü  9. sınıflar, salı günü 10. sınıflar ,  çarşamba günü 11. sınıflar ve perşembe günü   12. sınıflar olmak üzere  konuşmacıların yine öğrencilerimizin olduğu "Namaz" konulu forum düzenlendi.

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen hain  terör saldırısında şehit olan emniyet mensupları için Okul  Müdürümüz Dursun ADAR  ve öğrencilerimiz ,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevat ÇEVİK ile birlikte Alaplı İlçe Emniyet  Müdürü Erkan TEKTAŞ´a başsağlığı ziyaretinde bulundular.Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz bahçesinde  program düzenledik.

Kas

Alaplı İmam Hatip Mezunları Derneği (ALİMDER) organizasyonuyla gereçkleşen etkinlikte değerli hocamız Ahmet BULUT 17/11/2016 tarihinde Merkez Ortaokulu Kültür Merkezi Salonunda okulumuz öğrencilerine "Namaz ve Diriliş" konulu konferans verdi.

Kas

Geçen sene de Alaplı İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen öğrencimiz Adil KANDEMİR bu sene de başarı göstererek tekrar İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçildi.

Eyl

22/09/2016 Perşembe günü 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programımızı gerçekleştirdik.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Hatice ÇERİBAŞ´ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.Öğrencilerimizin okuduğu şiirlerin ardından Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Sedat DOĞRU´nun şehitler için yaptığı dua ile programımız sonra erdi.Ayrıca öğrencilerimiz hafta boyunca 4 adet hatim indirdiler ve  konu ile ilgili çeşitlikli etkinliklerle bilgilendirildiler.

Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Haz

2015/2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimizi 26/05/2016 tarihinde gerçekleştirdik.  saat 18:30’da Merkez Camii önünden kapalı spor salonuna kadar Mezunlar Derneği  üyelerimiz öğrenciler, öğretmenlerle birlikte Düzce Belediyesi mehteran takımı eşliğinde yapılan ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği  yürüyüşle başladı.

Nis

Kutlu Doğum Haftası sebebiyle 21/04/2016 tarihinde saat 13:30 da Belediye Kültür Merkezi´nde  program düzenledik.