Mrt

21/03/2017 tarihinde ALİMDER´in "Kariyer Günleri"kapsamında gerçekleştirdiği organizasyonla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşsaviri Sayın Mustafa KARLI okulumuz öğrencilerine konferans verdi.Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevat ÇEVİK,Şube Müdürümüz Suat GÜNAY ve değerli ALİMDER yönetici ve üyleleri de katıldı.Mustafa KARLI ,İmam Hatip Liselerinin tarihçesi,İmam Hatipli olmanın sorumluluğu ve gelecek vizyonu hakkında değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı.Konferansın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz hediyesini takdim ettikten sonra toplu fotoğraf çekimi yapılarak programa son verildi.Sayın Mustafa KARLI´ya ,katılımcılara ve bu tür organizasyonlarla bizi yalnız bırakmayan ALİMDER´e çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü münasebetiyle ilçe programı düzenledi.

Mrt

9 Mart 2017 tarihinde Zonguldak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenen Genç Nidalar Kur´an-ı Kerimi Güzel okuma yarışmasına katılan öğrencimiz Nazlı COŞKUN üçüncü oldu.

Öğrencimizi ve Zeynep Kiraz YILDIZ hocamızı tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Mrt

6/03/2017 Pazartesi günü ALİMDER´in katkılarıyla değerli hocamız İÜ Öğretim Görevlisi Gurbet ALTAY öğrencilerimize "İletişimin Pin Kodları" adlı seminer verdi.Değerlli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan hocamıza teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma , Kur´an´ın Genç Muhafızları  ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmalarının il finalleri Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde  02/03/2017 tarihinde Ereğli Anadolu Otel´de yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında 01/03/2017 tarihinde  deprem, tahliye ve yangın tatbikatları yapıldı.Alaplı İtfaiye ekiplerinin de katıldığı tatbikatta itfaiye yetkilileri deprem ve yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı bir sunum gerçekleştirdi.Başta Alaplı İtfaiye Teşkilatı Personeli olmak üzere programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

20/01/2017 tarihiyle birlikte yarıyıl tatiline giren öğrencilerimiz bugün karnelerini aldılar.

Ock

17/01/2017-19/01/2017 tarihleri arasında öğrencilerimizin 9.,10. ve 11. sınıf Kur´an-ı Kerim dersi kapsamında hazırladıkları AYET MAKETLERİ ve 10/A sınıfının düzenlediği EBRU sergileri yapıldı.

Ock

11/01/2017-13/01/2017  tarihleri arasında öğrencilerimiz biyoloji dersi performans görevi olarak olarak yaptıkları hücre ve DNA modelleri ile hücre bölünmesini anlatan maketleri sergilediler.

Bu güzel sergiyi gerçekleştiren öğrencilerimize ve biyoloji öğretmenimiz Büşra NİLÜFER´e teşekkür ediyoruz.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri “Tartışa Tartışa ANLATIYORUZ/Tartışa Tartışa ANLIYORUZ” konulu münazara etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Okulumuzda  19-12-2016 VE 22-12-2016 tarihleri arasında pazartesi günü  9. sınıflar, salı günü 10. sınıflar ,  çarşamba günü 11. sınıflar ve perşembe günü   12. sınıflar olmak üzere  konuşmacıların yine öğrencilerimizin olduğu "Namaz" konulu forum düzenlendi.

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen hain  terör saldırısında şehit olan emniyet mensupları için Okul  Müdürümüz Dursun ADAR  ve öğrencilerimiz ,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevat ÇEVİK ile birlikte Alaplı İlçe Emniyet  Müdürü Erkan TEKTAŞ´a başsağlığı ziyaretinde bulundular.Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuz bahçesinde  program düzenledik.

Kas

Alaplı İmam Hatip Mezunları Derneği (ALİMDER) organizasyonuyla gereçkleşen etkinlikte değerli hocamız Ahmet BULUT 17/11/2016 tarihinde Merkez Ortaokulu Kültür Merkezi Salonunda okulumuz öğrencilerine "Namaz ve Diriliş" konulu konferans verdi.

Kas

Geçen sene de Alaplı İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen öğrencimiz Adil KANDEMİR bu sene de başarı göstererek tekrar İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçildi.