Haz

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz,İlçe Müftümüz,Alimder Üyeleri,İhl Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri,okulumuz personeli ve öğrencilerimizin katıldığı iftar yemeği düzenledik.Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

26 /05/2017 Cuma Günü Merkez Ortaokulu Konferans salonunda düzenlenen programda öğrencilerimiz Mehmet Akif ERSOY,Sezai KARAKOÇ ,Necip Fazıl KISAKÜREK gibi Türk Şiirine önemli eserler vermiş vatan şairlerinin eserlerini yorumladılar.Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve kutluyoruz.

May

2016/2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenimizi 23/05/2017 salı günü gerçekleştirdik.  Tören saat 17:30’da Merkez Camii önünden kapalı spor salonuna kadar Mezunlar Derneği  üyelerimiz öğrenciler, öğretmenlerle birlikte Düzce Belediyesi mehteran takımı eşliğinde yapılan ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği  yürüyüşle başladı.

May

Kasımlı Bilgisayar ve Teknoloji Öğretmeni Mustafa Karagöz okulumuz öğretmenlerine yönelik Eğitim Bilişim Ağı (EBA)  kullanım semineri düzenlemiştir.Seminerde değişen ve gelişen EBA platformunun yeni özellikleri de anlatılarak öğretmenlerimiz bilgilendirildi.Mustafa Karagöz´e çok teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz okulumuz yanında bulunan Ulu Camii şadırvan ve çevresinde gönüllülük esasına dayalı olarak temizlik işlerine yardım ediyorlar.Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencileri ilçe camilerinde imamlık ve vaizlik görevleri alarak  mesleğe kendilerini hazırlamaktadırlar.Bu konuda bizden yardımlarını esirgemeyen İlçe Müftülük teşkilatına teşekkür ederiz.

May

M.E.B. Eğitimde ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında hazırladığımız  "Korkunla Yüzleş Korkma Sosyalleş" projesi ile Zonguldak ilinde saha ziyaretine kalan tek okul olduk.

Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 5.si düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" kapsamında 3357 başvuru alınmış ve ödül başvuru raporlarının değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından 189 proje saha ziyaretine kalma başarısı göstermiştir. Projemiz ilk 90 proje içerisine girmiştir.

22.05.2017 tarihinde MEB değerlendiricileri tarafından projemiz yerinde incelenmiştir. Saha ziyaretlerinin sonunda bölge dereceleri belli olacaktır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Projemize ekibine bundan sonraki aşamalarda başarılar dileriz

May

1.         Okulumuzda verilen hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla veli ve öğrenci memnuniyet anketleri uygulanmıştır.

May

1.        Okul müdürümüz Dursun ADAR ve Rehber Öğretmenimiz Mesut KARAKAŞ,  ilçemizdeki bütün sekinci sınıf öğrencilerine tanıtım videosu ve broşür eşliğinde tanıtım semineri vermişlerdir. Ortaokullara yapılan ziyaretlerde verilen tanıtım seminerlerinde öğrenciler Anadolu İmam hatip Liseleri ve okulumuz hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

May

5 Mayıs 2017  tarihinde  okulumuz İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne gezi düzenledi. Gezide öğrencilerimiz İstanbul´un tarihi güzelliklerini de görme şansı buldu.

May

Okulumuzda kaygı düzeyi yüksek ve sosyal fobi sıkıntısı çeken öğrencilerimizi rehabilite etmek için  "Korkunla Yüzleş Korkma Sosyalleş" adlı proje gerçekleştirdik.

May

Öğretmenlerin mesleki, sanatsal, ve sportif yönlerinin daha iyi tanınmasına yönelik öğretmen tanıma formları oluşturuldu ve öğretmenlerimize sunuldu.

May

Okulumuz öğrencileri nisan ayında okulda öğrendikleri bilgileri uygulama imkanı buldular. Öğrencilerimiz İlçemizdeki camilerde ezan okuyarak ve müezzinlik yaparak hem okullarda edindikleri bilgi ve kazanımları uygulama imkanı buldular hem de mesleğe hazırlık ve motivasyon konularında kazanımlar elde ettiler. Bu konuda okulumuzla işbirliği yaparak öğrencilerimize bu imkanı sağlamada yardımcı olan başta ilçe müftümüz olmak üzere tüm müftülük personeline teşekkür ederiz.