Ock

TAMAMLADIK İLÇEMİZ ÇAĞLAYAN CAMİSİNDE İMAMLIK YAPAN VE OKULUMUZDA DERS VEREN MEHMET AKSAKAL HOCAMIZ OKULUMUZ MESLEK ÖĞRETMENLERİNE 10 ŞUBAT 2018´DE TASHİS-İ HURUF DERSLERİ VERMEYE BAŞLAYACAK

Ock

Öğrencilerimizi İsraf yapmamaları konusunda bilnçlendirmek, tasarruf ve kanaat bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacı ile okul panosuna ve duvarlara afişler asıldı.

Ock

OKUL MÜDÜRÜMÜZ BAŞKANLIĞINDA 201-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KALİTE TAKİP SİSTEMİ KAPSAMINDA YAPILAN FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Ock

Okulumuz öğrencileri ilçemiz camilerinde imamlık ve müezzinlik yaparak mesleğe ve hayata hazırlanıyorlar. Bu amaçla öğrencilerimiz Ocak ayında da ilçemizin farklı camilerinde Hutbeye çıkarak Cuma namazlarında görev aldılar. Bunun dışında diğer vakit namazlarında imamlık ve müezzinlik yaparak okulda aldıkları eğitimi uygulama imkanı buldular.

Ock

Okulumuz öğretmen ve idarecileri Ocak ayında da veli ziyaretlerine devam etmişlerdir. Veli ziyaretlerinde öğrencilerimizin başarılarını etkileyecek şartlar değerlendirilmiş; öğrencilemizi daha yakından tanıma fırsatı bulunmuştur.

Ock

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümünde Öğretim Görevlisi olan ve birçok sivil toplum kuruluşunun faaliyetlerine destek vererek toplumda öncü bir şahsiyet olan hocamız hayat tecrübesini ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Ock

03/01/2018 tarihinde Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenen yarışmalarda  öğrencimiz Elif GÜVEN, Genç Nida Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma kategorisinde 2. olarak bizi gururlandırdı.Öğrencimizi tebrik eder,  emeği geçen hocamız Zeynep KİRAZ YILDIZ´a teşekkür ederiz.

Ock

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık dalında il birincisi, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma dalında il üçüncüsü oldu.

Üç yıldan beri hafızlık dalında il birinciliğini Alaplı’ya kazandıran, geçen sene de Batı Karadeniz’de yer alan 11 il arasından Zonguldak’ı temsil ederek  bölge ikincisi olan Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Murat ÖZTÜRK bu yıl da geleneği bozmadı ve Hafızlık dalında il birincisi oldu. Yarışmada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emre ERDOĞAN il üçüncüsü oldu.  Hafız Murat ÖZTÜRK Mart ayında Ankara’da yapılacak bölge yarışmasında Zonguldak’ı temsil edecek.

28/12/2017 tarihinde Zonguldak Şehit Prof Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam hatip Lisesi salonunda yapılan yarışmalara il merkezi ve ilçelerinde bulunan 10 İmam Hatip Lisesi katıldı. Yarışmalar Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması, Genç Sada Kur’an-ı Kerimi’i Güzel Okuma Yarışması ve Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık yarışması olmak üzere üç kategoride düzenlendi. Vali yardımcısı, İl milli eğitim müdürü yardımcıları, şube müdürüleri,  siyasi parti ve  sivil toplum örgütleri başkanları, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler de yerlerini aldığı yarışmaya halkın da yoğun katılım gösterdiği görüldü.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE MEMNUNİYET ANKETİ UYGULANDI.

Okulumuz öğrencileri Aralık ayı boyunca edebiyat derslerinde Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy´u şiirleriyle andılar.

Öğrencilerimiz Aralık ayı içerinde de Mesleki Uygulama Çalışmalarına devam etmişlerdir.

Okul Müdürümüz Dursun ADAR aralık ayı içerisinde öğretmen ders denetimi kapsamında sınıfları ziyaret etti.

Okulumuz Öğretmenlerine 2018 Yılında Hizmetiçi Eğitim Planı Öğmenlerimize Duyurulmuş ve Katılmaları Konusunda Teşvik Edilmiştir.

Hayatımıza yön verecek olan Rabbimizin mesajlarının okul duvarlarında görülmesi okulumuzda verilmek istenilen eğitime katkı sağlayacağı düşünülerek böyle bir uygulama yapılmıştır.

Okulumuz öğretmenleri,  aileler ile işbirliğini güçlendirip okul-aile arasındaki eğitsel birlikteliği sağlamak amacıyla veli ziyaretleri düzenlediler.Bizi misafir eden tüm velilerimize şükranlarımızı sunarız.