Mrt

İmam Hatip Davasının Öncüleri hakkında okul panosunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Mrt

Öğretmenlerimiz öğretmenlik mesleğinin güzellikleri hayata kattığı değerler ve zorlukları hakkında fikirlerini beyan ettiler. Ayrıca iyi örnekler anlatıldı, okulda yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Mrt

Okul Müdürümüz öğretmenlerle birlikte sınıfları ziyaret etti ve dersler girdi. Ayrıca gözlemlerini ve tecübelerini paylaşmak için toplantı yapıldı.

Mrt

Gülsevenler derneğinden Zuhal Karagöz hocamız öğrencilerimizle Kudüs konulu bir söyleşi yapmıştır.

Mrt

Okul veli işbirliğini arttırmak ve öğrencilerimizi daha yakından tanımak amacı ile öğretmen ve idarecilerimiz mart ayında da veli ziyaretlerine devam ettiler.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin başarı ve disiplin durumları hakkkında toplantı yaptık.

Mrt

Zonguldak ili İmam Hatip Lisesi öğrencileri arası Hutbe Okuma Yarışması il finali 23.03.2018 tarihinde Kozlu Aziziye Camii’nde yapıldı. Yarışma Kozlu Kaymakamı Ahmet KARAKAYA, Belediye Başkanı Kerim YILMAZ bürokratlar ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmada Zonguldak il merkezi ve ilçelerinde bulunan İmam Hatip Liselerinden sekizinin okul birincisi yarıştı.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de Hutbe Okuma Yarışması il birinciliğini okulumuza kazandıran Ahmet İslam BİLGİÇ 4 mayıs tarihinde Kastamonu’da yapılacak bölge yarışmasında okulumuzu ve  ilimizi temsil edecek.Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okul sağlığı kapsamında okulumuz personeline acil sağlık durumları için seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma haftsı  etkinlikleri kapsamında 07/03/2017 tarihinde  deprem, tahliye ve yangın tatbikatları yapıldı.Alaplı İtfaiye ekiplerinin de katıldığı tatbikatta itfaiye yetkilileri deprem ve yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı bir sunum gerçekleştirdi.Programdan sonra İtfaiye ekibi güzel bir jest yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize karanfil dağıttı. Başta Alaplı İtfaiye Teşkilatı Personeli olmak üzere programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİ IVAN ILLICH´İN OKULSUZ TOPLUM KİTABINI OKUYARAK MÜZAKERESİNİ YAPTILAR. AYRICA DURAN İPŞİR´İN SINIF YÖNETİMİ İLE İLGİLİ KİTABINDAN BAZI YERLER OKUNDU. KONU HAKKINDA ÖĞRETMENLERİMİZ FİKİRLERİNİ BELİRTTİLER.

OKULUMUZ DUVARLARINDA KİRLENEN VE TAMİRAT GEREKEN YERLERİ BOYADIK

VELİ MEMNUNİYET ANKETİ UYGULADIK

Şbt

3 MART 2018´DE BAŞLAYACAK DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN SINIFLAR ZİYARET EDİLDİ. REHBER ÖĞRETMENİMİZ MESUT KARAKAŞ ÖĞRENCİLERİMİZİ KURSLARA KATILMA KONUSUNDA  TEŞVİK ETTİ.

Şbt

10. VE 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA OKUYACAKLARI SEÇMELİ DERSLERLE İLGİLİ TERCİHLERİNİ YAPTILAR.

Şbt

KARDEŞ OKUL ALAPLI İMAM HATİP ORTA OKULUNU ZİYARET ETTİK.