May

Öğrencilerimizin kendilerini tanıma ve kabiliyetlerinin farkına vararak onları geliştirmeye yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında müzakere yapıldı.

May

Sınıflarımızda Yeterli ve Dengeli Beslenme İle İlgili Kısa Film izletildi.

May

Okulumuzdan ayrılan öğrencilerimiz ile ilgili bilgilerin sistemli bir şekilde kayıt altına alındığı arşiv klasörü oluşturduk.

May

Üç kıtaya hakim olmuş 620 yıl yaşamış Osmanlı devletini yöneten cihan padişahlarının kültür seviyelerini ve duygu dünyalarını gösteren şiirler okul duvarlarına asılarak  padişahların farklı yönleri tanıtılmaya çalışıldı.

May

Okulumuzda geleneksel her yıl yapılan sınıflar arası futbol, voleybol ve masa tenis turnuvaları bu sene de yapıldı. Müsabakalar sonucunda Futbolda 12/A, Voleybolda 11/A, Masa Tenisinde ise 11/B sınıfından Harun Selam 1. olmuşlardır.

May

10 Mayıs Perşembe Günü saat 10:00 da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevat ÇEVİK´in yaptığı açılış ile başlayan fuarımızda öğrencilerimiz ziyaretçilerine projelerini sundular.Bilim Fuarımızda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize ,iştarek eden ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Ankara Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenen Hafızlık Kategorisi Bölge Finalinde öğrencimiz Murat ÖZTÜRK büyük bir başarı göstererek geçen seneli gibi ikinci oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Eğitimci, Psikolojik Danışman ve Rehber, roman ve hikaye yazarı Prof. Dr. Halit ERTUĞRUL 11/05/2018 Cuma günü Alaplı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda okulumuz öğrencilerine Başarı ve Motivasyon içerikli seminer verdi. Kendi hayat hikayesinden anlattığı anektotlarla başarıya giden yolda izlenilmesi gereken yollar hakkında bilgi veren hocamıza çok teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz öğretmen ve idareci rehberliğinde Çanakkale şehri Çanakkale 18 Mart Üniversite kampüsü ve Çanakkale şehitliklerini 05 ve 06 mayıs tarihlerinde ziyaret etmişlerdir.

Nis

22 Nisan 2018 Tarihinde Ankra Şehit Ömer Halis Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı okulumuz idareci ve öğretmenleri tarafından ziyaret edildi.

Nis

Okulumuz idareci ve öğretmenleri tarafından Japonya eğitim sistemi hakkında müzakere yapıldı. Türk eğitim sistemi ile karşılaştırıldı.

Nis

Velilerimize ve öğrencilerimize okul memnuniyet anketi uygulandı.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında "İsraf ve Bilinçli Tüketim" Konulu Resim ve Karikatür Yarışması düzenlendi.

Resim Dalında 9/C sınıdından Rabia Keskin Karikatür dalından 9/C sınıfından Beyza Karakaş 1. olmuşlardır.

Öğrencilerimize ödüllerini Okul Müdürü Dursun ADAR vermiştir.

Nis

Okulumuzda sınıflara arası münazara yarışması yapıldı. Münazara yarışmasında 9/C sınıfı 1. oldu.

Nis

İlçe müftümüz Aydın BOSTANCI öğrencilerimize akademisyenlik ve Türkiye´de öne çıkan ilahiyat profösörleri konularında öğrencilerimizle söyleşide bulundu. Kendilerine hizmetlerinden dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.